sadaya Kategori

News Company

Anjeun aya didieu:Bumi> wartos > News Company

Kumaha Milih Raket Padel anjeun?

Waktos: 2022-11-09 Hit: 48

Naha anjeun saurang pamaén canggih atawa anyar pikeun Padel, milih raket katuhu mangrupa kaputusan penting. Aya rupa-rupa rakét kaluar aya dina pasaran tapi teu kabeh boga harga sarua jeung kinerja jadi, nu mana anu katuhu pikeun anjeun?

Hal kahiji anjeun kudu tetep dina pikiran éta, euweuh hal kayaning "rakét Padel sampurna". Sanajan kitu, aya pasti raket Padel, nu pangalusna, cocog pikeun anjeun. Ninggalkeun tinimbangan kumisan kawas harga atawa éstétika, aya sababaraha ciri anu nangtukeun kumaha raket Padel ngalakukeun dina leungeun anjeun sarta ieu kedah prinsip guiding utama nalika milih raket Padel Anjeun. Faktor anu paling penting nalika ngagaleuh rakét anjeun kedah tingkat maén sareng ciri anu tiasa ditawarkeun rakét pikeun kaulinan anjeun.

4

1.Raket Anjeun kedah cocog tingkat Anjeun maén

● Pemula,

●Pamaén Biasa (Pantengah)

●Canggih atawa Profesional

2. katahanan

Raket Padel, sapertos produk anu sanés, kedah janten kualitas anu saé. Sanajan kitu, alatan tujuan alamiah na pencét bal, éta kudu jadi kombinasi fitur tangtu kawas beurat low, élastisitas jeung firmness. Ieu ngandung harti yén komposisina tiasa ngalibetkeun kombinasi idéal bahan anu béda-béda tina résistansi sareng daya tahan anu béda.

Dasarna, Padel, sigana sapertos sapotong tunggal tapi kanyataanna aya tilu bagian sareng komposisi anu béda-béda ngahiji jadi hiji bentuk:

●Pigura atawa profil: luar sabudeureun wewengkon dampak utama, nu mere raket firmness sarta kakuatan.

●Beungeut dampak: mangrupa bagian pangpentingna tina raket sakumaha anu kasebut wewengkon mana bal hits sarta kinerja gumantung kana komposisi maranéhanana.

●The aci: nu biasana dibungkus sabudeureun karét atawa cekelan nu dimana anjeun nanganan raket.

3

3.Beurat cocog

Rékét umumna bisa dibagi jadi torek (kirang ti 375 gram) atawa leuwih beurat (leuwih 375 gram). Masing-masing bakal masihan ayunan kinerja anu béda-béda sareng ku kituna disarankan pikeun milih beurat gumantung kana tingkat maén.

Dina hal ieu, dicatet yén bari urang bakal bisa mindahkeun hiji raket lightweight kalawan betah gede tur speed (idéal pikeun kaulinan volley) anjeun kumaha oge leungit kakuatan dina nembak anjeun, utamana lamun urang capé. A rakét beurat bakal leuwih hese pikeun mindahkeun, tapi di sisi séjén, éta bakal méré kakuatan leuwih dina dampak. Konci kumaha urang nanganan beurat raket gumantung kana kumaha beurat ieu disebarkeun dina raket sorangan.

4. Kasaimbangan

Dina raket Padel, kasaimbangan nunjukkeun titik dimana lolobana beurat geus ngumpul sapanjang sumbu nangtung na. Balance tiasa:

Luhur: rakét ieu disebut "sirah gedé" sabab beuratna museur ngadeukeutan sirah rakét (tungtung sabalikna tina gagang.) Sanajan beuratna kirang, nempatkeun beurat dina jarak anu langkung jauh ti leungeun urang bakal ngajantenkeun urang ngarasa yén. aranjeunna beuratna leuwih. Jenis ieu rakét méré loba kakuatan, tapi bisa overload pigeulang, sakumaha beuratna leuwih tebih kaluar, jadi ngungkit dihasilkeun leuwih luhur (leuwih kakuatan diperlukeun pikeun nahan raket). Rékét kasaimbangan Tinggi ieu biasana ngagaduhan bentuk inten di luhur.

Tengah / saimbang: beurat téh saeutik ngadeukeutan ka cecekelan, nu nyadiakeun penanganan hadé tina raket nu; sahingga nyadiakeun leuwih kontrol, sarta kirang galur dina pigeulang. Rékét ieu biasana ngagaduhan bentuk teardrop sareng sababaraha modél ogé tiasa buleud.

Low: konsentrasi beurat perenahna tebih handap, deukeut cecekelan jeung ieu méré kontrol alus teuing, sakumaha leungeun ayeuna bisa mindahkeun leuwih gampang. Tapi éta kakurangan kakuatan, anu penting pikeun voli sareng tembakan pertahanan. pamaén ngalaman kalawan touch hébat umumna make eta na sanajan sigana kontradiktif, eta disarankeun ogé pikeun beginners alatan kanyataan yén éta bakal ngidinan aranjeunna a kontrol hadé. Rékét ieu biasana ngagaduhan bentuk bunder. Bentuk kapang panganyarna kami pikeun rujukan anjeun.

2

Kasimpulanana, émut yén henteu sadayana rakét bakal cocog sareng anjeun. Sabalikna, unggal jalma bakal meryogikeun modél anu cocog sareng kaayaan fisikna sareng tingkat maénna. Salaku kaahlian Anjeun ngamekarkeun, kinerja nu ditéang dina rakét ogé bakal mekar, tapi kriteria dipedar di luhur bakal tetep mangpaat lamun milih raket Padel Anjeun salajengna.

1

kategori panas