sadaya Kategori

News Company

Anjeun aya didieu:Bumi> wartos > News Company

Anu Dupi Urang?

Waktos: 2022-11-09 Hit: 47

Salaku supplier sareng 12 + taun pangalaman jasa OEM & assorting internasional dina produk rakét, Changsha SINGSONG Sports Equipment Co., Ltd khusus dina rakét ténis pantai, rakét padel, paddles pickleball.

Tim internasional kami kalebet departemén pameseran, pamariksaan & pamasaran, anu gaduh pangalaman anu beunghar dina jasa dukungan luar negeri. Utamana, 28 prosedur ngajantenkeun unggal pesenan lancar.

11

Produksi rakét lolobana dijieun ku leungeun, rumit sarta ngabogaan loba prosedur, sarta kami geus loba bahan pikeun customer milih, kayaning serat kaca, karbon 50%, karbon pinuh, 3K, 12K, 18K jeung putra on.

222

33

Dina waktos anu sami, perusahaan kami nyayogikeun palanggan jasa khusus anu disaluyukeun. Salami konsumén nyayogikeun logo perusahaan, urang tiasa ngadamel produk anu nyugemakeun. Ku alatan éta, kami well-reputationed sakuliah dunya kalayan kualitas alus teuing, harga kalapa jeung jasa profésional.

44

kategori panas