sadaya Kategori

News Company

Anjeun aya didieu:Bumi> wartos > News Company

Nyaho langkung seueur ngeunaan Rakét Ténis Pantai

Waktos: 2022-11-09 Hit: 35

ténis pantai diadegkeun dina 2002 sarta ITF di 2008. Ieu salah sahiji nu pang populerna founding jeung munculna olahraga di dunya, sarta eta oge kaulinan bola internasional tur profésional. Ieu ngagabungkeun ciri olahraga sarta organisasi, sarta pamakéan organisasi éta alam bola non-tekanan dina ténis leuwih leutik; salaku proyék ékspansi ténis, ténis pantai leuwih maneuverable, salami anjeun gaduh badminton saeutik , ténis méja atawa dasar ténis, sanggeus sababaraha jam latihan, anjeun bisa kalayan gampang ngamimitian. Proyék ieu kacida hias, ngahibur sareng kalapa. Ogé bisa pinuh latihan sarta cocog pikeun jalma sakabeh umur.

Kiwari, olahraga ténis pantai anu munculna populer pisan di nagara sareng daérah dimana ténis dikembangkeun saé di dunya. Beuki loba jalma ngora bakal indit ka pantai jeung ngarasakeun kabagjaan dibawa ku olahraga ieu di panonpoé.

0

1. Komponén:

Shot pantai diwangun ku pigura utama, beungeut jeung gagang.

2. Struktur:

(1) Pigura utama: The badag pigura utama, nu badag wewengkon gaya-narima.

(2) Kandel; ketebalan nyaeta super kandel, nu gede élastisitas nu.

(3) Liang: Posisi jeung ukuran liang ilmiah ngajadikeun beurat raket sedeng, simetris, sarta gampang ngadalikeun bal.

(4) Teu karasa: A gelar sedeng softness jeung karasa ngajadikeun élastisitas nu hadé.

3. Fitur produk:

(1) Ténis tiasa tetep dina rakét langkung lami

(2) Toleransi makéna ti puseur leutik

(3) kontrol bal akurat

(4) stabilitas High nalika nganiaya bal.

4. Pangropéa sapopoé:

(1) Nyegah ngalungkeun rakét dina taneuh.

(2) Ulah maén bal dina poé hujan.

(3) Ditempatkeun dina suhu kamar. Pigura dijieunna tina bahan résin gampang cacad dina suhu luhur.

(4) Tegalan cecekelan dina waktu sanggeus sweating. Kanggo sababaraha gagang kulit, langkung saé pikeun ngabersihan sacara rutin nganggo sabun.

(5) Panutup rakét anu disaluyukeun tiasa nyegah rakét tina karusakan atanapi sepuh ku dampak, ku kituna manjangkeun umur rakét.

0.2

kategori panas