sadaya Kategori

panas Produk

TENTANG KAMI

Singsong Sports mangrupikeun perusahaan anu khusus dina manufaktur sareng ngajual rakét pantai, padel, rakét squash, bal rakét sareng kantong, jsb.
Pabrik nyertakeun aréa kira-kira 40 acres, aréa tutuwuhan kasarna 26000 méter pasagi, sorangan 100+ pagawe ngalaman tur 5 QC jeung 20 prosés ngajaga kualitas barang anjeun.

Diajar deui

Naha Pilih Us

sertipikat

wartos

  • News Company
  • News industri
  • Kumaha Milih Raket Padel anjeun?
    Kumaha Milih Raket Padel anjeun?

    Naha anjeun saurang pamaén canggih atawa anyar pikeun Padel, milih raket katuhu mangrupa kaputusan penting. Aya rupa-rupa rakét kaluar aya dina pasaran tapi teu kabeh boga harga sarua jeung kinerja jadi, nu mana anu katuhu pikeun anjeun?

    2022-11-09
  • Nyaho langkung seueur ngeunaan Rakét Ténis Pantai
    Nyaho langkung seueur ngeunaan Rakét Ténis Pantai

    ténis pantai diadegkeun dina 2002 sarta ITF di 2008. Ieu salah sahiji nu pang populerna founding jeung munculna olahraga di dunya, sarta eta oge kaulinan bola internasional tur profésional.

    2022-11-09
  • Anu Dupi Urang?
    Anu Dupi Urang?

    Salaku supplier sareng 12 + taun pangalaman jasa OEM & assorting internasional dina produk rakét, Changsha SINGSONG Sports Equipment Co., Ltd khusus dina rakét ténis pantai, rakét padel, paddles pickleball.

    2022-11-09

kategori panas