sadaya Kategori

kira-kira

Anjeun aya didieu:Bumi> kira-kira

kira-kira

Singsong Sports mangrupikeun perusahaan anu khusus dina manufaktur sareng ngajual rakét pantai, padel, rakét squash, bal rakét sareng kantong, jsb.

Pabrik nyertakeun aréa kira-kira 40 acres, aréa tutuwuhan kasarna 26000 méter pasagi, sorangan 100+ pagawe ngalaman tur 5 QC jeung 20 prosés ngajaga kualitas barang anjeun.

Wewengkon ékspor utama kami kalebet Amérika Kalér, Eropa, Inggris Raya, Amérika Kidul sareng saterasna. Langkung ti 10+ penjualan nawiskeun jasa dagang internasional profésional pikeun anjeun di kantor.

Desainer profésional ngadamel desain saluyu sareng pamundut anjeun.

Palanggan 98% masihan kami reputasi anu luhur sareng nyusun ulang ti kami, anu milih kami dumasar kana kapercayaan silih, kauntungan anu nyaman sareng luyu.

Kami leres-leres ngabagéakeun anjeun gabung sareng kami, sareng nikmati prosés gawé babarengan anu bakal datang - pikeun nyiptakeun nilai anu paling seueur pikeun urang duaan!

urang pabrik

kategori panas